0

Н ЛО постоянно шашардисва цяло село. Местното население обаче вече сякаш е свикнало с посещенията на извънземни, тъй като не веднъж или дваж кораби са прелитали над Сан Педро де Колалао в аржентинската провинция Тукуман.

Кадри от поредния такъв случай са заснети от Рина Хуарес на 1 февруари около 8 часа сутринта. На тях се вижда сив плосък овален обект, спускащ се към близките планини.

МАЙ НЕ СМЕ САМИ! Спотайват ли се извънземни на Земята? (СНИМКИ)

НЕОЧАКВАН ОБРАТ: Бивш шеф в Пентагона разкри дълго пазена тайна за НЛО! (СНИМКИ+ВИДЕО)

В коментарите под публикацията на общината във Facebook авторката на снимките споделя подробности за преживяването. "Беше нещо невероятно, шокира ме много, още повече, когато уголемих всяка снимка и видях какво точно е", обясни тя. "На последната снимка, която направих освен кораба видях още три черни точки, след като ги увеличих малко ми заприличаха на квадрати. Истината е, че не преставам да се изненадвам от това, което се случи на мен и на съпруга ми Рене", споделя още тя.

ШОК! Уфолог улови „НЛО медуза“, прелетяло над военна база! (СНИМКИ+ВИДЕО)

ДЕБНАТ ОТВСЯКЪДЕ: Извънземни изкараха акъла на планинари (СНИМКА+ВИДЕО)

Авторката на снимките е категорична, че няма нищо „подправено“ в тях и че кадрите са напълно автентични. Освен Рина, много други потребители, които са видели публикацията, разказват, че наблюденията на НЛО са много чести в района.

*Източник: contextotucuman.com/novini.bg