0

З вездата от тв сериала "Шерлок" Аманда Абингтън призна, че се е страхувала да не разбуди призрака на Уитни Хюстън, когато е отседнала в хотелския апартамент, в който почина великата певица.

Актрисата, която казва, че живее щастливо с два призрака в дома си, била ужасена, че Уитни ще се появи, когато отседнала в хотел "Бевърли Хилтън" в Ел Ей, където певицата се удави във ваната през 2012 г., пише "Daily Mirror".

Камериерката казала на Аманда, че е отседнала в същата стая, където умира Уитни, но че е била "освежена" и е било подменено цялото обзавеждане.

Въпреки това Аманда започнала да усеща присъствието на Уитни по време на престоя си от четири нощувки. "Казах си:" Моля, не се появявай. Не стой над мен, пеейки "I Will Always Love You". Беше наистина страшно", казва актрисата, която има две деца от Мартин Фрийман. Той изигра доктор Уотсън в "Шерлок" и в сериала двамата също са съпрузи.

Когато дъщеря им Грейс била малка, тя се сприятелила с въображаемо осемгодишно момиченце на име Ейми в градината им. За неин шок, ясновидка по-късно казала на Аманда, че осемгодишен призрак на име Ейми живее в дома им заедно с по-възрастна дама, която обитава трапезарията. Аманда сподели на Алън Кар в неговия подкаст "Life"s A Beach": "Кръвта ми изстина".

Но освен че е била уплашена, тя разкри, че е заинтригувана от свръхестественото. Стига да не й пеят духове серенади.