0

У чен твърди, че радиоактивни скелети са доказателство, че преди 4000 години е имало ядена война.

Той твърди, че е открил доказателства за взривяване на ядрено устройство около 1700 години преди раждането на Христос и че цивилизацията на Земята е започната от раса извънземни „богове“.

Говорейки в подкаста на Джо Роган Били Карсън твърди, че археологическият обект Мохенджо-Даро в Пакистан съдържа ясни доказателства за ядрена експлозия. „Сградите се превърнаха в стъкло, пясъкът се превърна в стъкло и телата все още лежат там и в момента“, каза Карсън.

Скелетите, някои от които са открити в позиции, които предполагат, че са се държали за ръце, когато са умрели, показват по-високи от очакваните нива на радиация. Древният град, който просперира в продължение на хиляди години, преди да бъде изоставен преди около 3700 години, е открит през 20-те години на миналия век. Смята се, че Мохенджо-Даро е бил най-напредналият град на своето време, със забележително сложно строително инженерство и градско планиране. Но Карсън твърди, че древната харапска цивилизация е била много по-напреднала, отколкото повечето съвременни археолози биха признали. „Има тела, които седят на ръба на стъпалата до собствените си сгради, в които са живели, и сградата се е превърнала в стъкло“, каза той.

Той вярва, че останките биха могли да се образуват само от „стрелба с оръжие с температура 3000 градуса по Целзий и че конвенционалната археология няма обяснение за внезапното унищожение на града. Някои предполагат, че Мохенджо-Даро е бил опустошен от извънземен удар, подобно на събитието в Тунгуска, но Карсън отхвърля тази възможност. „Костите им щяха да бъдат разпръснати и натрошени на парчета“, продължи той, докато останките, открити на мястото, изглеждат относително непокътнати – дори не показват наранявания, съответстващи на мечове или тояги.