1

Н евена Цонева стана екстрасенс. Певицата шокира с признанието, че преди 7 години отключила свръхестествена дарба вследствие на тежко боледуване. По думите й тогава отворила третото си око и започнала да вижда аурите на хората и не само. Когато установила, че има тези способности, Цонева се притеснила, че заради тях дори може да изгуби разсъдъка си. Гласовитата певица разказа подробно за способностите си в подкаста си в YouTube, където разисква и коментира въпроси, свързани със свръхестественото.

Във видеото брюнетката споделя, че страдала от латентна туберкулоза. При това заболяване не се наблюдават симптоми и човек дълго време всъщност не е наясно, че е заразен. Докато й сложили точната диагноза и предприели правилното лечение минало доста време. Болестта обаче може да отключи неблагоприятни последици за заразения. При Невена се стигнало до проблеми със сърцето. 

Всъщност се оказва, че певицата е едно от последните поколения от децата индиго, за които се вярва, че притежават необичайни, дори свръхестествени способности. Във видеото гласовитата певица споделя още, че освен аурите на хората вижда и физическите им болежки, както и душите на починалите. Тя дори разказа за непозната възрастна жена, която срещнала в асансьор. По белия цвят на аурата й и травмите, които локализирала, Невена разбрала, че жената я очаква фатален край.

Тъй като аурата на човек в началото и края на живота му сияе в бяло, различните цветове всъщност се проявяват в хода на живота му. Във видеото Невена обяснява, че подобни неща всъщност не се казват, тъй като ако човек има достатъчно силна воля може да промени пътя си.