0

П равих секс с призрак всяка вечер в продължение на 20 години, но го зарязах, когато видях, че има зъби и лице на гаргойл.

Това споделя Паола Флорес от Колумбия..

Според разказа ѝ, връзката й с духа е започнала, когато е била млада. Таласъмът я е посещавал всяка вечер, докато е спяла.

Паола разказва за потресаващия си сексуален живот в телевизионното шоу Sin Carreta, което се излъчва по държавния канал Canal 1. 

Тя твърди, че винаги таласъмът е инициирал контакта и че в крайна сметка тя се е влюбила в харизматичния призрак, дори се наслаждавала на 20-годишна страстна връзка с него.

Жената каза на зрителите: „Един ден лежах, когато усетих как една ръка се премества от краката ми към гърдите ми. Беше странно, уплаших се”.

“От този момент нататък той започна да идва при мен като дух, за да прави секс с мен”, допълва тя.

От думите на жената става ясно ,че тя е приемала призрачния си любовник като любящ партньор в продължение на 20 години – докато най-накрая видяла лицето му.

@canal1col #SinCarreta ♬ sonido original - canal1col

Паола обяснява: „Той беше много голям мъж. Но в деня, когато го зърнах, имаше зъби и лице на гаргойл.

( Бел.ред.: Гаргойлите са тропоморфни (хуманоидни) същества, които имат кожени крила (подобни на демоничните), остри нокти и странни глави, понякога животински (лъв или вълк), понякога смесица от животно и човек или птица.  В миналото

гаргойлите са мразили  и убивали много хора, но с течение на годините те започнали да мразят повече демоничните същества като  дяволи, призраци, вампири – всички тези същества предизвикват неконтролирана агресия в гаргойлите. Те сключили

съюз с хората и започнали да пазят храмовете им. Гаргойлите не пазят само храмове, но и други свещени места като гробища, паметници и др. -  по Илия Илиев)

гаргойл

 гаргойл
Pixabay

След като видяла страшните очи и зъби на таласъма, тя отказал да има повече контакт с него, защото той я плаши.

@canal1col #SinCarreta ♬ sonido original - canal1col

Психологът Мартиза Монтеалегре обяснява казуса: „Случаят на Паула изобщо не е често срещан. Всъщност демоничните случаи са изключително изолирани“.

Парапсихологът Джайро Урбекс обаче вярва, че разказът й е достоверен, добавяйки, че тя вероятно е имала връзка с „инкубус“.

Урбексобяснява „Инкубът е демонично същество, то е по-ниско астрално същество и ние описваме всички онези, които приличат на червеи, като „нисковибрационни. Те са специализирани в грабването на хора и отнемането на тяхната енергия”.

Не закъсняват и коментарите на читателите: „Сигурно е бил сатанински дух“, казва един, докато друг е шегува: „Аз също се влюбих в няколко призрака, хахаха“. 

„Хората стават все по-луди“, коментира трети читател, докато друг предлага: „Кажете й, че това е съсед с чаршаф с дупки“.

Каквото и да е случилото се с Паола Флорес, то определено не е нормално и често срещано. Даже си е направо плашещо. Но поне жената е била щастлива 20 години. Както се казва – на харизан кон, зъбите не се гледат...