0

С лужител на Министерството на отбраната на САЩ направи редица шокиращи твърдения за наличието на НЛО в небето над Америка по време на свидетелски показания в Конгреса.

Бившият служител на американското разузнаване Дейвид Груш каза на Комитета за надзор на Камарата на представителите, че „нечовешки“ същества са били извадени от космически кораби.

Груш ръководи анализа на неидентифицирани въздушни явления (UAP) на Националната агенция за геопространствено разузнаване от края на 2021 г. до юли 2022 г. Той подаде жалба до Конгреса, твърдейки, че е подложен на натиск заради своите поверителни разкрития.

Може би най-важният момент от изслушването на Грушо дойде, когато той отговори на въпрос дали вярва, че американската админитрация разполага с „телата“ на извънземни. Той отговори „да“ и добави: „Нечовешки същества и това беше оценката на хора с пряко познаване на програмата, с които говорих, които в момента все още са в програмата“.

Той също така каза, че в един момент е бил информиран за секретна програма на Пентагона, която работи за събиране на повредени летателни обекти. „Бях информиран, в хода на служебните си задължения, за продължила няколко десетилетия програма за събиране на неидентифицирани летящи обекти“, каза Груш пред панела.