2

Т емата за духовете и извънземните не престава да вълнува хората. Неизвестното е плашещо, но и вълнуващо.

Затова все по-често в мрежата любопитни хора разкриват информация по темата.

УНИКАЛНО: Откриха най-ясната снимка на НЛО правена някога!

Наскоро видео в YouTube отново предизвика тревога, след като мъж откри тайнствено и плашещо нещо,приличащо на секретен дом, скрит дълбоко под земята, под функционираща фабрика.

Не е ясно дали в момента някой живее в бункера, но на кадрите със сигурност изглежда, че някой е бил там наскоро, тъй като якетата са акуратно закачени на закачалки, узнаваме от публикация в UNILADTECH.

В описанието на тайнственото подземие, авантюристът ютюбър пише: „Изглеждаше изоставено, но имаше електричество и вентилация, така че...

„Докато се разхождах из територията на завод, разположен в индустриалната зона на града, забелязах странен бетонен блок с метална врата отстрани. Отворих го и по една стълба се намъкнах в тъмен малък тунел, водещ до подземие, подобно на бомбоубежище или бункер“

@roamtheunseen Talk about fight or flight response 🚨😳 Follow for more 🚨 #roamtheunseen #exploration #abandonedplaces #urbex #creepy #alarm #fyp #CapCut ♬ Fluxxwave (Lay With Me) - Slowed + Reverb - Anti & Clovis Reyes

Зловещият бункер накара зрителите да изплашат. Коментарите под видеото са разнопосочни, но като цяло показват, че хората са изплашени:

 „Това е честно казано доста смущаващо, поради зловещата атмосфера и колко изоставено изглежда. Гледам това преди да заспя и вероятно ще съжалявам“, написа уплашен зрител в коментарите под видеото.

Така или иначе, не става ясно кой или какво „живее“ в катакомбите, но че има нещо, е повече от ясно.

Смелчагата посети и отдалечена част на Южна Дакота, за да провери най-големия в света комплекс от бункери, подготвени в случай, че настъпи краят на света, всеки от които струва между 45 и 55 000 долара.

@nightmare.narrativez PT. 1| Most Disturbing Forest Encounter Caught on Camera #disturbing #scarystories #horrortok #scary #fyp ♬ original sound - Nightmare Narratives

След като пътуваха и прекараха една нощ там, YouTuber-ът и неговият екип направиха задълбочена обиколка на няколко бункера, за да видят как изглеждат вътре.

Конструкциите са повече от озадачаващи, трудно се намира отговора какво е това и кой го ползва, единствено ясното в случая е, че е плашещо и предизвиква размисли и страхове с тайните, които крие.