0

М инистерството на отбраната на САЩ за първи път разкри за шокиращата си среща с гигантско, светещо НЛО.

Трима свидетели, включително инженерът от Пентагона , съобщават, че са уловили електронно доказателство за НЛО тип "мряна", с дължината на половин футболно игрище, което свети в зловещо "индигово" синьо.

Корабът, казаха те, прелетял безшумно над стар път за дърводобив в югозападно Онтарио, Канада , на 28 август 2013 г., близо до мястото, където триото лагерувало за лов, пише Daily Mail.

Уловените данни от събитието може да са първото реално физическо доказателство не просто за летене на извънземен кораб, но и за това, че той лети благодарение на невероятно сложна и мощна въртяща се електромагнитна система за задвижване“, твърди един от свидетелите.

НЛО-то се движело с бавно въртящо се движение в продължение на приблизително шест или седем минути, което в крайна сметка позволило на очевидците да заснемат събитието.

Изчислено, че корабът има приблизителна площ от 3,1 милиона квадратни инча, както той пише на Пауъл и Лийч, ще са необходими „минимум 160 MW (160 милиона вата)“ мощност, за да се обгради корабът в плазма. „Това количество енергия е 33 процента от 478-милионната атомна електроцентрала във Форт Калхун, Небраска. Това означава, че този кораб би могъл да захрани с електричество цял един граф“, твърдят от Пентагона.