0

И звънземните са силно привлечени от ядрени електроцентрали и съоръжения, в които се пазят ядрени отпадъци, като целта им е да използват радиацията като оръжие, твърди разследващ журналист.

Според Джордж Нап НЛО е било забелязвано до почти всеки ядрен обект в света от Втората световна война насам. „Всички ядрени съоръжения – Лос Аламос, Ливърмор, Сандия, река Савана – всички са имали драматични инциденти, при които тези неизвестни кораби се появяват над съоръженията и никой не знае откъде са или какво правят там“, каза той пред Daily Star. Нап е интервюирал повече от дузина работници от ядрения полигон в пустинята Невада, където бяха детонирани десетки атомни бомби в годините след Втората световна война. По думите му, почти всички са разказали, че са ставали свидетели на появата на НЛО. „В съоръженията, където за първи път проектирахме и създавахме ядрени оръжия… на местата, където обработвахме горивото… в съоръженията, където тествахме оръжията… в базите, където разположихме тези оръжия, на корабите… атомните подводници… Всички тези места, всички хора, работещи там, са виждали тези неща“, разказва един от свидетелите.

Миналият месец изданието съобщи как извънземни са кацнали в атомната електроцентрала в Чернобил след бедствието, за да изсмучат опасно високи нива на токсична радиация от въздуха, според документален филм на Netflix.