0

К олата на нашенец в Германия се сдоби с уникална „екстра“. На дръжката на едната врата на возилото неочаквано се появил закопчан катинар. За странния подарък разкри приятел на потърпевшия в една от групите на българите в Германия.

„На един приятел са му закачили катинар. Интересно, че е нов, на снимката не се вижда защото е увит в тиксо. Поради каква причина някой го е направил ??? Бих разбрал ако са му срязали гумите ( паркирал неправилно ), но катинар на вратата на колата????“, е написал авторът на поста, като е качил и снимка на закопчаната автомобилна врата.

Под фотоса прелива от коментари с предположения за злосторника и причината за щракването на катинара. Потребители на фейсбук групата заподозряха, че зад абсурдния „подарък“ седи отмъщение или предупреждение за паркиране от ядосан комшия. Други пък предположиха, че ключът на катинара е врътнат от разгонена баба или любовница. „Предупреждение от любимата. Следващият път ще е забита кирка в тавана“, гласи една от догадките. „Това е против уроки“, шегува се друг от коментиралите абсурдната постъпка. Снимката на катанеца роди и хипотези за сексуален намек, изнудване и дори черна магия.

Фейсбук/Забелязано в Германия