0

Д жон Сина добавя още един трофей към колекцията си.

Кечистът, превърнал се в актьор, официално счупи световния рекорд на Гинес за най-много изпълнени желания на фондация „Направи желание“ с 650, съобщиха от Гинес.

Актьорът от „Миротворец“ е най-търсената знаменитост с „Направи си желание“, като никоя друга звезда дори не се доближава до изпълнението на толкова много желания, колкото Сина в десетилетната история на фондацията.

Когато беше отличен за изпълнението на 500 желания през 2015 г., Сина разказа за фондацията и колко много му харесва да прави това, което прави.

„Просто изоставям всичко“, каза тогава Сина.

„Ако мога да предложа фантастично изживяване, ще бъда първи на опашката, за да изпълня моята роля", каза той.

Сина изпълнява желания от 2002 г., няколко години след като започва кариерата си на професионален борец.

С нарастването на популярността му като 16-кратен световен шампион се увеличиха и молбите на децата той да изпълни желанията им.

Изявлението за мисията на фондация Make-A-Wish гласи: „Заедно създаваме променящи живота желания за деца с критични заболявания“, добавяйки: „Пожеланията са нещо повече от хубаво нещо. И те са много повече от подаръци или единични събития във времето. Само действието да сбъднат желанието си може да им даде куража да се съобразят с медицинското си лечение.“

Защо продължава да изпълнява желанията на децата, Сина каза: „Искам те да имат преживяване, което ще остане с тях завинаги. Никога не искам децата или семействата им да бъдат третирани по начин, при който се чувстват така, сякаш се изправят срещу нещо".