0

У ж хората казват, ме нищо ново няма под слънцето, но винаги се намира нещо, което да ни ошашави с необикновеността си.

Такъв е случаят със сръбската красавица Милица, чиято фамилия Gutalica (Гълтачката) непрекъснато я вкарва в неприятни ситуации със сексуален подтекст.

@mica_gutalica Novi insta:@mica__gutalica #fyp #fypシ #foryou #foryoupage ♬ 7ICE - Sajfer

„Гълташ ли“ е вечният въпрос, който я съпътства още от младежките ѝ години, когато загорели тийнейджъри се доближавали до нея за запознанство.

Милица е от Нови Сад и наскоро завърши гимназията по икономика, но всъщност привлече много внимание с необичайната си фамилия.

@mica_gutalica Insta:@mica.gutalica #fyp #fypシ #foryou #foryoupage ♬ original sound - 🩷

Това рядко фамилно име „Гуталица“ произхожда от бивша Югославия и често предизвиква учудване у хората, които го чуват за първи път, някои направо се изчервяват, като го чуят, което пък допълнително смущава Мица.

Screenshot/Instagram/MicaGutalica

Най-досадното, по думите на момичето е, че момчета се свързват с нея в Instagram заради него и тя винаги е в центъра на вниманието със съответните очаквания за конкретните действия при полов акт, които са означени с фамилното ѝ име.

@mica_gutalica #fyp #fypシ #foryou #foryoupage ♬ Penetraccia - Desingerica & Djexon

Милица обаче има и чувство за хумор, та споделя, че благодари на съдбата за това име, защото е повод за контакти и шеги, прави я популярна.

„Фамилията ми е наистина уникална. Докато растях, постоянно се срещах с различни реакции - от недоверие до смях. Хората не могат да повярват, когато чуят фамилията ми. Много от тях се шегуват с мен и дори аз обичам да се забавлявам с това в TikTok”, споделя Милица, като добавя, че въпреки шегите получава много положителни коментари.

Screenshot/Instagram/MicaGutalica

“Много хора ми казаха, че всъщност харесват фамилията ми и че е уникална. Някои дори твърдят, че не трябва да се срамувам от това, което означава много за мен”, откровена е красавицата пред журналистите.

Що се отнася до социалния й живот, Милица признава:

”Момчетата често използват фамилията ми като въведение в разговор. Това е техният най-често срещан начин да започнат диалог“.

@mica_gutalica Briga vas kako gutam 🙂 #balkan #fyp #fypシ #viral #foryou #foryoupage ♬ Petrov - Petrov

Ученическите дни на Милица от Нови Сад също не минавали без забавни и незабравими моменти.

“Никога не е имало сериозни закачки в училище заради фамилията ми, което е много хубаво”, казва тя, но все пак признава, че е имало случаи на обиди в класната ѝ стая, стигащи до подигравки.

Screenshot/Instagram/MicaGutalica

Това обаче е минало, днес Милица Гълтачката гледа с усмивка на домогванията до нея, заради името ѝ и предварителните големи очаквания на мъжете дали името ѝ съответства на уменията ѝ.

*Източник: Zena