0

Т ака нареченият Жив Нострадамус, бразилският мистик Атос Саломе, твърди, че хората трябва да се подготвят за среща с извънземните само след четири години.

Саломе, за когото се знае, че е предсказал коронавируса, смъртта на Елизабет II и че Илон Мъск ще купи, намекна пред Daily Star, че Третата световна война ще започне скоро и ако това не е достатъчно за справяне - трябва да се подготвим извънземните да станат реалност до 2028 г.

Това, което той нарича „Нова граница в биологичното изследване“, ще настъпи между 2026 и 2028 г. Саломе каза, че едно начинание между НАСА и Европейската космическа агенцияще доведе до новаторско откритие, а именно присъствието на извънземна форма на живот, „неподобна на никоя друга досега“.

Бразилецът определи тези форми на живот като приютяващи органели, които управляват функции, „невиждани досега в биологията“. „Тези същества са готови да предизвикат нашето разбиране за живота. Те служат като доказателство, че животът може да процъфтява при различни биохимични обстоятелства от тези, с които сме запознати“, добави той.