0

Д а бъдеш публична личност далеч не е лека задача. Не само трябва да изглеждаш добре и да се държиш на ниво, но и да отговаряш на очакванията на милиони фенове по цял свят. Въпреки това, знаменитостите по нищо не се различават от обикновените хора – и те имат надежди, страхове, мечти. Ето някои любопитни факти за любимите ни актьори и певци, които несъмнено ще ви "скрият шапката".

Робърт Патинсън

gettyimages

Робърт Патинсън споделя в интервю, че преди години негова фенка непрекъснато го преследвала. В продължение на седмици го чакала пред апартамента му всеки ден. Един ден Патинсън решил да я изведе на вечеря. За нейна изненада обаче единственото, което актьорът правил, било да се оплаква от живота си и да я отегчава. Това била първата и последната им среща. 

Никълъс Кейдж 

gettyimages

През 1998 г. Никълъс Кейдж си купил гигантски октопод на име Куул. Актьорът вярвал, че животното ще му носи късмет в кариерата.

Ед Шийран

gettyimages

Хитовият изпълнител Ед Шийран някога е бил бездомен. В продължение на две години и половина той спял пред Бъкингамския дворец. Когато имало възможност, отсядал при негови приятели. Песента му Homeless („Бездомен”) е посветена именно на този период от живота му.

Леонардо ди Каприо

gettyimages

Леонардо ди Каприо е кръстен на Леонардо да Винчи. Когато родителите му разглеждали портрет на легендарния художник, малкият Леонардо започнал да рита в утробата на майка си.  Именно тогава баща му решил да го кръсти на твореца.

Брад Пит

gettyimages

Брад Пит има интересно хоби. Повечето хора не знаят, че актьорът има лиценз за пилот. Редовно посещава курсове по летене.

Елвис Пресли

gettyimages

Емблематичната прическа на Елвис Пресли се превръща в запазената марка на певеца. Малцина обаче знаят, че той започва да боядисва русата си коса в черно още в ранна детска възраст.

* Източник: NOVA