0

З абравете всичко, което мислите, че знаете за брака и за това, което се случва в първата брачна нощ между новите съпруг и съпруга. 

Младоженците Кейти и Дан разбиха на пух и прах закостенелите сватбарски традиции и консумираха съюза си по нестандартен начин. Двойката не желаела да се чувство ограничена от брака и затова поканиха шаферката да мачка чаршафите заедно с тях. Това бил ритуал, който гарантирал, че Дан и Кейти няма да спрат да спят с други хора. Двамата се разбрали да подпечатат споразумението още в нощта на венчавката.  

“След тържеството за сватбата заведохме една от шаферките в нашата спалня. Пийнахме малко и накрай направихме тройка с нея. Наистина беше много забавно”, разказа Кейти и възкликна по адрес на вярната си другарка: “Тя е една от най-добрите ми приятелки”. 

Това не е първият път, в който двойката кани още някой в леглото си. Дан и Кейти се запознават благодарение на т.н суинг парти. Близките им пък са на мнение, че начинът им на живот е “отвратителен”. 

Затова и родителите им отказали да присъстват на сватбата - факт, който натъжава Кейти. 

“Дълго време се борех с факта, че семейството ми не дойде на венчавката, но сега, когато гледам снимките ни, виждам, че сме толкова щастливи с хората, които ни обикнаха такива каквито сме”, сподели Кейти.