0

Н апоследък все повече оплаквания има от „силния“ пол, който като „слабия“ хукна по кабинетите за оперативни намеси в „красотите им“.

Най-често се търси увеличаване на пениса, но все по-често нещата се объркват и както казва народът – вместо да изпишат вежди, избождат...онази им работа.

Pixabay

Като операции „Франкенщайн“ описват резултатите пострадали мъже, които вече дори мислят за самоубийство, виждайки деформираните си „достойнства“.

46-годишен мъж разказва пред журналисти, че се е почувствал сякаш в деформирания му сега пенис е била имплантирана „дръжка на метла“.

 Мат, който не пожелал да сподели фамилното си име, твърди, че приятелката му е казала, че след това пенисът му „се чувства като нож за пържола, когато прави секс“.

Pixabay

Той казва, че това прави "достойнството"  му "по-деформирано" и го кара да се чувства като "чудовището на Франкенщайн", с непоносима болка.

В крайна сметка военният ветеран от Юта ще трябва да плати около £250 000, за да бъде коригирана операцията, превърнала онази му работа в чудовище ала “Франкенщайн” и струвала дотук към 13 000 паунда.

И той не е сам в страданията си. Десетки други мъже търсят подобни опасни лечения в преследване на перфектния пенис, водени от чувство на несигурност във външния си вид или неадекватност в спалнята.  

Pixabay

За някои мисията да имат по-дълъг, по-дебел или по-естетически приятен орган се е провалила.

Друг мъж описва как фрактури на силиконови импланти са открити да плуват в тялото му само пет години след операцията. 

Една от възможностите, наречена Penuma имплант, е силиконова структура, хирургично поставена в пениса, подобно на някои гръдни импланти.   

Други лечения включват разрязване на вътрешна връзка в областта на слабините, за да изглежда пениса по-дълъг - докато други инжектират вещества като колагенов гел и хиалуронова киселина, за да удебелят пениса си.

Експерти от бранша видяха бум в постпандемичните операции за увеличаване на пениса, за които твърдят, че са свързани с увеличеното потребление на порнография.

Говорител на една от клиниките, предлагащи импланти за пенис, казва за медиите, че както при всяка козметична процедура, увеличаването на пениса идва с „потенциални рискове и редки усложнения“.

Те обаче добавят, че хиляди мъже са използвали импланти, за да възвърнат „самочувствието си във и извън спалнята“.

Pixabay

Според опита на Мат те уточняват, че въпросният пациент е бил напълно информиран за рисковете преди операцията и твърдят, че не е следвал съветите на хирурга за възстановяване от операцията.  

„Пациентът имаше нереалистични очаквания за време за хирургично заздравяване и против медицинскиje съвети, направи друга процедура по избор в рамките на няколко седмици след процедурата при нас Това въведе ненужни рискове за неговото възстановяване“.

„От пациентите се изисква да бъдат преглеждани в клиниката всяка седмица в продължение на няколко седмици след процедурата“, допълват хирурзите.

„Пациентът спря да комуникира с клиниката след процедурата, въпреки няколкото опита на клиниката по имейл и телефон да се свърже с пациента.  Чрез загубата на комуникация с клиниката, пациентът постави клиниката в невъзможна позиция да осигури необходимата подкрепа и насоки в неговия лечебен процес“, допълва от екипа, оперирал мъжа.

Около 45 процента от мъжете в Обединеното кралство не са доволни от размера на пениса си, според NHS, пише Daily mail.

Здравната служба казва, че средният размер на пениса на възрастен е 7 до 10 см, когато е отпуснат, и между 15 и 25 см, когато е еректирал.

Два различни вида процедури за уголемяване на пениса са налични в NHS и те включват удължаване и разширяване.

Но само мъже с микропенис - орган по-малък от ак 6 см - отговарят на условията.

Микропенисите обикновено се развиват в утробата от хормонално или генетично заболяване и обикновено се диагностицират малко след раждането.

Както се казва – не е лесно и да си мъж в днешно време.