0

П о време на интимна връзка винаги има неща, които за единия са удоволствие, а за другия – не толкова, да не кажем направо – неприятност.

istock

Например мъжете често практикуват позите в леглото, които виждат във филмите за възрастни. Реалността обаче е съвсем различна. Това е една от причините жените често да не изпитват удоволствие от правенето на любов.

В анкета в интернет дами си "развързаха езиците" и откриха какво не харесват по време на интимни отношения - това трябва да се прочете и да се запомни.

Pixabay

Жените не харесват:

-Когато постоянно ме пита "харесва ли ти това?".

-Когато мъж се опитва да свали женското бельо със зъби. Защо го прави?

-Той бърза с любовната игра и си мисли, че ще постигнете кулминация след 27 секунди.

-Не мога да понасям, когато мъж смята, че е добре да хапе зърното ми. Боли!

-Мразя, когато мъжът е груб по време на любовната игра.

-Ужасно ми е, когато той настоява да имаме интимни отношения сутрин, преди дори да съм се събудила нормално.

-Когато искат да опитат всичко, което виждат във филмите за възрастни или четат, без първо да говорят за това. Например – не искам кубчета лед по цялото си тяло!

-Когато по средата на действието той спира, забавяйки собствената си кулминация, особено ако жената също е близо до оргазъм.

-Когато си мисли, че е добре да ударя една жена по дупето, но всъщност ме удря толкова силно, че предпочитам да му отвърна!

-Не понасям, когато мъжете искат да копират позите, които са виждали в някои филми, така че накрая правите стойка на ръце и той ви пита: „Забавляваш ли се?“.

Дори само едно от изброените неща да не се харесва на дамата в леглото, това може да съсипе секса.

Добре е мъжете да знаят повече за чувствеността на жените и в частност какво харесва или не харесва дамата му, за да няма засечки в леглото, а на сутринта - „Сбогом, гринго!“

*Източник: Mondo