0

Ж урналистът Ники Кънчев, който се впуска в ново предизвикателство от 5 септември като водещ на телевизионната игра „Голямото преследване“ по NOVA, се допитал първо до дъщеря си и жена си дали да приеме.

„И двете веднага реагираха супер позитивно и нахъсващо. За миг не се колебаха. А когато изгледаха и западните образци на предаването, защото то върви в Англия, Америка, Германия и още, и още, направо се влюбиха във формата“, каза пред „Телеграф“ водещият.

Тенори

„Хората ще научат интересни неща, за които не са подозирали, обобщи дъщеря ми Мари София. И това наистина ще е така. На моменти в студиото идва триото „Тримата тенори” – Преследвачът, Играчът и Аз, и всеки от нас ще даде някаква информация от себе си за въпроса и верния отговор. Ето това също е вид надграждане, радост за ухото на зрителя. Ще съм щастлив, ако доставяме всеки делничен ден от 18 часа подобни умни пратки за зрителите на NOVA“, допълни Ники Кънчев.

Хумор

Любимецът на публиката също си сверява часовника. „Изгледах доста епизоди на „Преследването” с английския колега Брадли Уолш, който демонстрира страхотно чувство за хумор, бъзика нонстоп Преследвачите, готин е. Американката Сара Хайнс също ми импонира като водеща. От време оно съм фен на американската школа във воденето - Дейвид Летерман, Джей Лено“, сподели той.

*Цялото интервю с Ники Кънчев четете в приложението „Златно време“ във вестник „Телеграф“ на 1 септември.