0

К ъщата на наша актриса е обитавана от духове. Това разкри самата Албена Михова в предаването на Гала „На кафе“ в ефира на NOVA. Свидетел на паранормалните явления е бил и 25-годишния й син Мартин Желанков, който също е актьор, известен с ролята си на Мартин в „Ние, нашите и вашите“.

Като дете Мартин е виждал в коридора на къщата изправени във въздуха мъжки дрехи, след което изтичал изплашен при майка си да й каже. После разбрали, че такива дрехи нямало изобщо в дома им.

Албена Михова призна, че в детската стая на сина й се отваряли и затваряли чекмеджета. 

Веднъж, малкият тогава, Мартин спал на леглото на майка си и имал усещането, че някой постоянно го галел по главата.

Родената във Варна актриса шокира, че е заснела на клип малко момче със зашита уста, стоящо до хладилника в кухнята. Тя го е видяла чак след като е направила записа.

IStock

Тогава Албена Михова се обърнала за помощ към екстрасенска. Тя й казала, че по това време имало наводнения и други природни катаклизми далеч от България и вероятно това бил духът на починало дете.

IStock

Българската актриса вярва, че призраците в къщата й са духове на нейни починали роднини и не се плаши от тях. Понякога даже им говори, благодари им и им оставя храна.