0

Л ятото настъпва с пълна сила. В момента сладоледът е любимият избор на мнозина и всеки от нас има свой уникален начин да му се наслади.

Представяли ли сте си някога, че начинът, по който ядем сладолед, разкрива белези за нашата личност?

iStock

Тези, които го облизват, обикновено са забавни и позитивни хора, които се наслаждават на всеки момент.

Тези, които го гризват, показват, че имат малко търпение, но са упорити и всеотдайни във всичко, което правят.

Pixabay

Ако предпочитате сладолед във фунийка, вероятно сте човек, който обича реда и правилата. За вас сладоледът във фунийка е единственият правилен начин да му се насладите, така че може да ви е странно, когато другите го ядат по различен начин.

Тези, които избират сладолед в чаша, често са практични и внимателни в живота. Хората ги ценят заради тяхната честност и прагматизъм. За тях сладоледът във фунийка често е непрактичен, защото може да капе и да изцапа дрехите.

matekitchen.com

Ако ядете сладолед на клечка, вероятно обичате приключенията и предизвикателствата. Скуката не е опция за вас и се наслаждавате на спонтанността и непланираните ситуации, които животът носи.

Сладоледът под формата на сандвич между бисквити показва, че обичате да се глезите максимално. Обичате да се награждавате с нещо специално, когато става въпрос за сладолед, съчетавайки две любими удоволствия – сладкиши и сладолед.

iStock

Ако ядете сладолед във фунийка, но с лъжица, може да ви хареса да се съобразявате и да угаждате на другите. Въпреки че харесвате традиционния начин, практичността също е важна за вас.

За тези, които ядат почти разтопен сладолед, насладата е в предизвикателството – как да му се насладят, преди да се е разтопил напълно. Това показва любовта ви към удоволствието и желанието ви да приемате предизвикателства.

istock

Както се казва : разни хора..разни сладоледи. Може да се наслаждаваме на най-любимото ледено лакомство по различни начини, важното е не какво показва за нас като характери, а да ни доставя удоволствие!

*Източник: MagazinNovosti