0

С корошно нарочно проучване ранжира първите 3 нации според тяхната сексуалност.

За съжаление, прехваленият с нагона си български балкански субект го няма никакъв.

Средният брой на сексуалните партньори в световен мащаб е девет, става ясно от изследването.

Първи в любовните ласки, като че ли без изненада, са комшиите ни от югоизток – турците. Те имат средно по 14.5 любовници. Това показва изследването по темата на World Population Review.

Изненадващо или не, обаче, на второ място се оказват австралийците.

Според допитването, всеки от населението на континента - държава на възраст между 25 и 44 години вероятно ще има средно 13,3 сексуални партньори през целия си живот. 

Този брой поставя хората от Down Under доста пред тези от САЩ, които са класирани на 12-то място в проучването с 10,7 партньори.

Нова Зеландия е на трето място със средно 13,2 сексуални половинки, докато тези в Обединеното кралство имат средно 9,8, което им отрежда 21-во място, а ирландците дърпат напред с 11.1 партньори и са на 11 място.

Данните обхващат само партньори от противоположния пол и са събрани през 2021 г. от CDC .

ABC съобщава, че броят на сексуалните партньори на човек всъщност намалява, като интересът спада в полза на техните телефони.

Клиничният психолог от Университета на Южен Куинсланд Даниел Браун казва, че австралийците правят по-малко секс, отколкото преди.

Според психолога те са правили секс средно два пъти седмично, като този брой е спаднал до 1,5 пъти за седем дни.

Ученият допълни още, че по-младите австралийци започват сексуалните си преживявания по-късно. Тук ние може би сме първенци, като се има предвид, че българите рано-рано научават кое как се прави.

Австралийците също проявяват чувство за хумор, като коментират факта, че може би са щели да са първи в листата, ако са били разпитвани и младежите от т-нар. "Източни предградия”.

Един от респондентите на допитването споделя: „Докато е по взаимно съгласие, практикуват безопасен секс и никой не го прави зад гърба на партньора си съзнателно, не би трябвало да е толкова важно какво правят хората в спалнята“.

„Време е да се заемем всички със секс, нека станем номер едно!“, апелира австралиец патриот.

Мнозина твърдят, обаче че числото 13.3 би било по-подходящо за сексуални партньори на месец за по-млади, несемейни хора и на година  - за по-възрастните от групата. 

Други пък се смеят, като казват, че им се искало да са имали в своята младост избор и тогава със сигурност щели да изберат телефона.

Българите явно и преди, и сега все избираме телефона. Преди – стационарния, сега – мобилния.