0

Т ова, че има напълно различни мъже и всеки от тях е интересен, уникален и неповторим по своему, го знае всяко момиче.

Но има 3 типа мъже, които се срещат по-често или по-рядко, но все пак качествата им се повтарят и затова могат да бъдат класифицирани и причислени към определен тип. И така, нека да разберем какви мъже са тези 3 типа мъже.

1. "Мъже 3-D": Стабилност

istock

Олицетворяват се от дърво, къща, деца. Това са мъже, които са фокусирани специално върху семейството или върху създаването му в много близко бъдеще. Те виждат това като своя цел. Не само жените могат да искат семейство и деца.

Има мъже, които искат това също толкова силно, а може би и повече. Тези мъже наистина искат да посадят дърво, да построят къща и да отгледат син. Тоест, те се чувстват най-силно реализирани чрез семейството, чрез усещането си за бащинство и за глава на голямо семейство. Ето защо, ако искате семейство, добре е да насочите вниманието си към "3-D" човек и определено няма да загубите.

2. "Мъже „3-В": Сменят жените като носни кърпи

istock

Това са мъже, които със сигурност не са фокусирани върху създаването на семейство, поне засега. Към момента само кариерата им им е приоритет. Лесно можете да ги различите по репликата: "първо трябва да спечеля, колкото се може повече пари, а след това - ще видим".

Това са мъже, които не си отказват нищо и са свикнали да вземат всичко от живота и то максимално. Да мислят освен за себе си и за някой друг, за любимия? Не го правят много често. Те живеят за днешния ден и се чувстват много добре така. Толкова много обичат този начин на живот.

Често можете да чуете от такива мъже, че наричат пренебрежително жените мадами или мацки и ги сменят като "носни кърпи". Затова тук за уважение към женския пол, за съжаление, не е можем да говорим. Този тип мъже могат да бъдат истински кариеристи, да имат собствен бизнес (не винаги "чист") и да изчезват от работа за дни наред. Те са свикнали да свалят стреса от работата в басейн, например, с приятели или просто с хора, които напълно подкрепят и споделят неговия начин на живот. Затова помислете добре, преди да се забъркате с "човека „3-В".

3. "Mъж 3-T": Тишина (копнеж), чехли, телевизор

istock

Това са мъже, които нямат ясна цел в живота. Не искат да създадат семейство или да печелят, колкото се може повече пари, да вземат всичко възможно от този живот или с една дума безперспективни. На тях и така си им е добре. Те просто се носят по течението. Имат работа, но не искат да се издигат по кариерната стълбица и да постигнат нещо повече, всичко ги устройва.

Такива мъже прекарват предимно свободното си време вкъщи, образно казано, по чехли, гледайки телевизия или играейки на видеоигра. Тези мъже са много спокойни и отстъпчиви по природа, не са конфликтни. Например, те изобщо не се противопоставят на факта, че в тяхната двойка или бъдещо семейство жената е тази, която ръководи и организира всичко. Те просто ще ѝ се подчиняват, защото са свикнали да бъдат водени и това им отива много, тъй да вземат решение им се струва стресово, а те всячески се стараят да избягват излишното напрежение.

Може би затова те не се стремят към някаква ръководна позиция в работата си, защото това носи не само големи доходи, но и голяма отговорност и сериозни натоварвания. И защо ли му е нужно всичко това? Такива мъже живеят в мълчание и дори отстрани може да изглежда, че са потънали в мъка, но това ги устройва.

Ето защо, ако сте готови, така да се каже, да „хванете бика за рогата“ и винаги да бъдете „генералът“ във вашата връзка, а също и в бъдещото си семейство, тогава мъж от типа „3-T“ определено ще ви подхожда. Вземете го, не се колебайте.

*Източник: b17/woman.bg