0

С лед като само преди месец се разведе и стана свободна жена, сексгуруто Наталия Кобилкина се хвана здраво за работа.

СЛЕД КАТО ИЗГЪРМЯ ДВА ПЪТИ: Кобилкина стана гуру по разводите

Предприемчивостта й изглежда няма граници, след като ВИП услугите й удариха 10 бона, видя „Телеграф“.

Палавата сексоложка предлага за тази скромна сума 8-часови занимания с нея и един час почивка. Работното й време започва в 10:00 часа и приключва в 18.00.

Според публикацията в сайта й, Наталия ще изследва кои програми ви саботират и ще проведе индивидуални констелации с вас. В уютна обстановка ще се чувствате комфортно и спокойно и никой друг няма да разбере вашите тайни. Ще имате възможност да споделите всички проблеми, които вгорчават живота ви.

Тя обещава да е до вас и в реална ситуация, за да приложите на практика нещата, които обсъждате на консултацията. Очаква се след намесата на Кобилкина да се сдобиете с яснота на къде ще вървите и какво ще правите в бъдеще. Ако е необходимо, Наталия ще ви придружи на фризьор, пазаруване на дрехи или на друго място, което е важно за вашето развитие.

Според плана на специалистката по сърдечни (и не само ) проблеми, след 3 месеца ще имате контролна среща, за да проверите как се развиват нещата и ако се налага, ще бъдат нанесени корекции в процеса на трансформация.

На всичкото отгоре се предлага и обяд на романтично място.

Както се казва – проблеми в сексуалния живот да имаш само, и, разбира се - пълна банкова сметка.