0

З имата може да бъде голяма неприятност. Между минималните дневни часове, студа и често сивото време понякога е трудно да се мотивирате дори да напуснете къщата. Трудно е да излизаш с приятели. Трудно е да се стигне до фитнеса. Животът става скучен! Много от нас очакват пролетта със затаен дъх, за да започнат да живеят живота си отново. 

Можете например да използвате зимата като трамплин, за да съживите интимния си живот и да подобрите сексуалния си живот. Това ще подобри и нивото на целия зимен сезон. Сексът повишава сърдечната честота, поддържа ви топло и лесно може да се направи, след като слънцето залезе, а защо не и през целия ден. 

Чорапи 

Освен това вярвате или не, сексът в студено време е чудесен начин да се предпазите от настинка или грип. Всички знаем, че тези инфекции са често срещани в смразяващите месеци. Физическото изтощение или сесиите за правене на любов са един от най-добрите начини или може би чудесно извинение да влезете под чаршафите. Освен това, кулминацията ще помогне за стимулиране на имунната система, която ще ви предпази от настинка и други вирусни инфекции. Как да се настроите за зимния секс, когато навън е мрачно и студено?  Оставете чорапите на краката. Те ще ви топлят. Добре е да знаете, че оргазмите са по-малко и далеч, ако пръстите на краката ви са студени. Мушнете се под одеялото. Запалете свещи, започнете нощта с топъл коктейл - греяно вино или топъл шоколад. 

Пози

Ето как може да започнете да рушите еднообразието. Подбрахме някои забавни и вълнуващи, но разумни и постижими за хора секспози. Тези позиции са достатъчно нови, за да поддържат нещата интересни, без да се чувствате като че ли сте станали. Дори и да не ви водят до нови висоти на оргазъм, може да получите забавни моменти. 

Среднозимен мисионер

Мисионерът е лесна позиция за издърпване под одеяло (и като цяло е недооценен). Накарайте партньора си да се изкачи върху вас и да издърпа завивките над него или нея до раменете. Можете дори да използвате ръцете си, за да закрепите одеялото към леглото, ако трябва да се подхлъзне.

Сгушена лъжица

Ако е абсурдно студено, но сте твърде развълнувани, за да пропуснете секса, влезте в позицията на лъжицата. Легнете на ваша страна и накарайте партньора си да лежи зад вас. Издърпайте покривалата нагоре и се  отдайте на уюта. Класическата лъжица е чудесна зимна секспоза по редица причини, но най-очевидната е непосредствената й близост до гушкане. Кой не иска да бъде гушкан, когато навън е студено?

Каубойка

Когато е толкова студено, че зърната ви могат да режат ледени висулки, последното нещо, което може да искате да направите, е да се качите на върха по време на секс. Каубойката е изтощителна в най-добрия си ден. 

За да го направите по-лесно (и по-топло), опитайте тази алтернатива: вместо да седите изправени, легнете срещу партньора си, поставяйки лактите си от двете страни на лицето му. Ще можете да зададете темпото. 

Преди да легнете плоско, увийте одеялото над вас двамата като палатка. Това ще ви топли по време на цялата тази дива (и не изтощителна и ужасна) страст. 

Зимна мечка

Зимната мечка е идеална за всеки, който иска да остане на топло през тези студени месеци.
Влез в поза с дупе във въздуха. Партньорът ви трябва да вземе одеяло и да го увие около вас двамата. Накарайте партньора си да увие тялото си около вас, подобно на мечка. Ще получите дълбоко проникване, плюс топлината на кожата на партньора си.