0

П осрещането на първото юлско утро на Българското Черноморие е традиция, която вече е без аналог в света.

Началото е поставено преди 43 години, като е повлияно от световното хипи движение и волния дух на 60-те на миналия век. Тази година Слънчев бряг ще бъде домакин на специално събитие, посветено на Джулай морнинг. То ще се състои на 30 юни (петък) в Bedroom beach и в него ще вземат участие атрактивни артисти и популярни имена от родната хаус сцена. Зад пулта на клуба ще застанат пионерите в електронното звучене - Pacho & Pepo.

Още през 2012 двамата дават начало на поредица от уникални партита за Джулай морнинг на Сacao Beach. Те са на международната сцена над 20 г., познати с множество издадени ремикси и запомнящи се участия на Ибиса, Маями, Лондон и Берлин. Всъщност партитата в Слънчев бряг ще започнат седмица по-рано, когато официално се открива летният сезон. Това ще се случи на 23 и 24 юни в Bedroom beach. Специално за събитието на 3-ти пристига една от най-актуалните звезди на френската клубна сцена – YAHMI. В момента той е резидент на луксозния клуб Matignon Paris, който се намира в сърцето на Шан-з-елизе. Артистът идва в България след поредица участия в Маракеш, Виена, Монреал и Люксембург. Любимците на клубната публика Crazibiza отново идват в България ден по- късно. Зад това име се крият двама унгарски музиканти с артистичните псевдоними Tommyboy и Agebeat. Те идват от Маями в Слънчев бряг за 16-о лято.

Истинският успех спохожда Crazibiza през 2012 г., когато те се превръщат в едни от най-креативните диджей тандеми с над 100 ремикса в уважаваните световни лейбъли. Оттогава насетне имат по 150 гостувания годишно в клубове в Европа, Нова Зеландия, Китай, Хонконг,
Япония, Южна Корея, Русия, Дубай, Северна и Южна Америка.