0

С ветът е пълен с чудеса и запалва любопитството ни с невероятните си творения. Наскоро две сиамски близначки отговориха на деликатни въпроси, свързани със сексуалността в такава ситуация като тяхната.

Двете използваха платформата Reddit за да повдигнат завесата на сексуалния си живот, след като се оказва ,че имат една вагина, но едната от тях е хетеросексуална, а другата лесбийка.

Това са те

19-годишните сестри, които се наричаха Миа и Лиа от съображения за поверителност, се обърнаха към Reddit , за да разкажат подробно за сексуалната си ориентация и да разкрият как подхождат към секса, когато едната е привлечена от мъже, а другата от жени. 

В началото на публикацията близначките разкриха, че споделят „една и съща вагина“. 

Публикацията започва с тяхното представяне.

„Ние сме на 19 години. Свързани сме в областта на корема, така че имаме два различни мозъка, две сърца, четири бели дроба (съответно левият и десният ни дроб са някак слети, така че е по-скоро като 3-ти бял дроб, отколкото като 4-ти), два черни дроба, два стомаха и след това по-долу споделяме нашите черва, пикочен мехур и нашата репродуктивна система. 

„Така че да, имаме една и съща вагина! Всеки от нас има по една ръка и крак, които можем да контролираме съответно. 

След това близнаците описват подробно как са били формирани телата им и коя какви силни страни има.

Признанието

„Да, аз съм лесбийка, а Лиа е хетеросексуална. Имах приятелка, въпреки че се разделихме, когато отидох в университета, а Лия имаше приятел по това време.“

След това сестрите отбелязват в разказа си, че споделят живота си онлайн, така че хората в мрежата да могат да им задават въпроси, вместо да досаждат на други сиамски близнаци, които не са им дали разрешение за навлизане в линото им пространство. 

Мастурбацията

Първата тема, която силно вълнува хората била темата за мастурбацията. В отговора си Лиа и Ниа я описват като „неудобна“. 

Сестрите не искат да дават подробности за този интимен акт, но все пак казват, че са го правили: „Ние сме мастурбирали в миналото, но се договорихме да не го правим, тъй като е твърде неловка ситуация.“ 

Сестрите признават още, че от много ранна възраст са решили, че няма да правят секс с никого поради рисковете, свързани с бременността.

И хората в платформата на социалните медии не се сдържаха, като продължаваха да задават въпроси за секса към близнаците - включително дали и двете се чувстват възбудени, тъй като споделят една и съща вагина. 

Възбудата

На подобни въпроси момичетата отговарят: „Възбудата е сложна хормонална комуникация между мозъка и гениталиите, така че ако не сте този, който се възбужда, можете да кажете, че гениталиите ви са възбудени, без вие да сте възбудени. Така е и за други неща. Както мога да разбера кога е гладна, дори и да не съм, или когато е тревожна поради пулса си, а аз не съм“, казва Мия.

Сексът

Хората любопитстват и как двете правят секс.

„Въпреки че и аз, и сестра ми имаме сексуални желания и двете изпитваме възбуда, от ранна възраст се съгласихме, че няма да правим секс, тъй като първо би било много неудобно и за двама ни и второ рискът от бременност е твърде голям . Ако забременеем, има голям вероятност да умрем”, обяснява Лия.

„Въпреки това ще продължим да сме интимни с нашите партньори. Бих се целувала, прегръщала и гушкала с моята приятелка”, казва сестрата лесбийка.

И тяхното правило без секс важи за всички форми на секс, включително орален секс. 

„Сестра ми не е правила френска любов и силно се съмнявам, че тя или аз някога ще го направим“, казва Миа по време на разговора с аудиторията.

Оргазмът

Малко сложен е въпросът с оргазма. На въпрос как става това при тях, Миа отговаря:

„Хаха, не е емоционално неловко, ние сме преживели живота си заедно, който не е по-груб от всичко друго. По-скоро е физически неудобно. Мога да усетя, когато вагината ми бъде докосната, и би било ужасяващо някой, с когото нямам връзка, да докосне интимните ми части, а същото важи и за Лиа. Представете си някой да докосва и да си играе с интимните ви части, когато вие нямате желание за това или пък обектът отсреща изобщо не ви интересува“.

Малко тъжно звучи заключението им този диалог с любопитни хора, но явно сиамските близначки с една вагина нямат друг изход:

„И да, планираме да не задоволяваме сексуалните си желания. Ако монахините могат да го направят, можем и ние“.