0

О бичаният роден актьор Александър Сано влиза в любовен четириъгълник в пиесата „Отблизо“ заедно с колегите си Башар Рахал, Луиза Григорова-Макариев и Любомира Башева. Премиерата на спектакъла е на 5 юли в София.

Романтика

Постановката „Отблизо“ е на британския драматург, бивш стендъп комедиант и носител на наградата „Тони“ Патрик Марбър. Постановката, чийто сюжет е познат и от едноименния романтичен филм с участието на Джулия Робъртс, Натали Портман, Джуд Лоу и Клайв Оуен, ще оживее на сцената на Theatro отсам канала под режисурата на Антон Угринов. Сценографията и костюмите са дело на Елис Вели, а музиката на Калин Николов. Историята проследява дванадесет любовни епизода от живота на две жени и двама мъже, свързани от невидимите нишки на страстта и привличането. Отдалеч техният копнеж по любовта и щастието изглежда красив, трепетен и романтичен, но отблизо може да се окаже твърде жестоко занимание.

Репетиции

Александър Сано вече сподели в социалните мрежи, че подготовката по сценария и играта на сцена текат с пълна сила. „Бързам за репетиция, защото „Отблизо“ е все по-близо“, казва самият той. Колежката му Луиза също ни напомни, че може да си вземем билети от касата на театъра или онлайн. „Мисля, че ще видите нещо, което много ще ви развълнува, ще говорим много за любов, ще се смеем, ще се лъжем и какво ли още не“, каза Григорова.