0

С айтът за възрастни Pornhub публикува своя глобален годишен доклад, разкриващ най-търсените фетиши за 2023 г.

От него става ясно, че освен в работата, роботите или роботизираната техника ни измества и в леглото като любовници, защото търсенията на изкуствен интелект и роботи са скочили драстично.

РАЗПАЛИ МЪЖКИТЕ ФАНТАЗИИ: Чалгаджийка лъсна чисто гола във ваната! (СНИМКА)

Въпреки това потребителите са били най-заинтересовани от категорията „възрастни“, като търсения като „секси баба“, „MILF“, „DILF“ и „cougar“ заемат първите места. 

Иначе като цяло 2023 г. бе година на изкуствения интелект и резултатите на Pornhub показват, че това важи и за порнографията, като търсенията на сайта за „андроид“ и също са се покачили.

Според данните втората най-популярна категория е „Супер размер“. Отбелязва се ръст при термини като „голям“, „по-голям“ и „най-голям“, който нарасна със 177 % в световен мащаб.

РИСКОВЕТЕ НА ПРОФЕСИЯТА: Фалшиви цици убиха порнозвезда! (СНИМКИ)

„Секс машини“ е на трето място по отношение на категории, като търсенията като „робот“ са се увеличили с 304% на годишна база.

Четвъртата най-популярна категория е „Униформи“, което може да се дължи на войните в Украйна и Близкия изток, които възбуждат фетиша на хората към някой с военен статус. Търсенията „военна униформа“, „униформа на ченге“ и „мъж в униформа“ са се увеличили и изместват „униформа на прислужница“.

СЕКС НА МАКС: Депутатка лъсна гола в порносайт! (СНИМКИ)

Петата най-популярна категория е „Сексуално лечение“, а едни от най-търсените неща са „масажна терапия“, „терапевтичен секс“ и „терапия на крака“.

Instagram

Най-популярните порнозвезда, която е търсена на сайта е 25-годишната Абела Дейнджър. Дребничката брюнетка победи австралийка Анджела Уайт, която се нарежда на второ място.