0

К огато стане въпрос за симулиране на оргазъм, рядко тази дефиниция се свързва с мъжката част от обществото. Учудващо обаче се оказва, че и мъжете го правят.

Защо обаче и по-важното - как?

Около един на всеки четирима мъже го е правил, сочи изследване на Университета в Канзас, цитирано от Metro.co.uk

Обикновено, когато жена симулира, че стига до върховата точка, това е така, за да не нарани егото на партньора си. Е, една от причините и мъжа да го прави, е същата.

Колкото и невероятно да звучи, слабото представяне в леглото понякога действа на жените много по-обезкуражаващо, отколкото на мъжете, се посочва още в проучването на учените.

А някои от тях осъзнават този факт и не желаят да нараняват нежната си половинка.

От друга страна, всеобщото схващане е, че "силният пол" лесно стига до крайна възбуда. В реалният свят обаче нещата седят малко по-различно. Голям процент от мъжете страдат от състояние, наречено отложена еякулация. Това подтиква някои от тях да симулират оргазъм.

Стресът, изтощението, консумацията на алкохол и наркотици също са част от причините, се казва в проучването.

Безспорно, когато се стигне до стимулиране на оргазъм, било то от страна на мъжа или на жената, това говори за определен вид проблем. Затова, вместо да се прибягва до симулация, най-добре е да бъдете честни с човека срещу вас.

А ето и отговорите на няколко мъже, които обясняват защо и как са симулирали оргазъм:

"Коляното ме болеше адски много, бях твърде пиян, близо до повръщане. Наистина просто исках да заспя".

"Защото понякога просто искаш сексът да свърши, за да можеш да направиш нещо друго".

"Не съм много сигурен какво се случи, но докато правихме секс, изведнъж изгубих интерес и усетих, че започвам да губя ерекцията си... не исках да го превръщам в проблем, така че се преструвах, че свършвам и бързо след това изхвърлих презерватива на дъното на кофата за боклук".

Някои мъже споделят, че изобщо не е толкова трудно да се фалшифицира оргазъм.

А това само по себе си може да бъде и добро, и лошо - наистина зависи от причината, поради която го правите.

*Източник: Vbox7