0

Н овата 2024 година вече чука на вратата ни. Когато наближава краят на годината обикновено мнозина ги налягат мисли за излетелите 12 месеца, извръщат поглеждат към това, което е било, и се замислят за това, което предстои. Като част от тази тенденция всяка година екстрасенсите надзъртат в бъдещето, за да ни подскажат какво можем да очакваме от следващите 12 месеца. 

Според конспиративни теории в началото на 2024 година електричеството в целия свят ще прекъсне. Апокалиптичният сценарии е предсказан и от баба Ванга. 

Клип, плъзнал в социалните мрежи разказва как Оливър Даудън, който е заместник-министър председател на Обединеното кралство, е казал на своите сънародници да се запасят със свещи и батерии, но без да изпадат в паника. Властите в Швеция също са отправили подобно съобщение към нацията. 

Причината за прекъсване на електрозахранването ще е мощна магнитна буря, която се очаква да избухне в началото на годината. На пръв поглед това може да звучи като поредното слънчево изригване, но то носи голямо зло за човечеството. Средствата за комуникация са от жизнено важно значение в днешно време. Ако те изчезнат и комуникацията между хората ще се изпари, банковите борси и фабриките ще спрат работа, а това ще доведе до икономическа криза.

Освен предсказанието на пророчицата, коментирали под видеото споделят, че са го срещали и в "Откровението на Йоан".

@alion.bg 2024 ИДВА, ТЪМНИ И МРАЧНИ ДНИ ЩЕ ИМА В НЯКОИ СТРАНИ #бг #българия #тренд #вайрълл #активист #алион #bulgria #trend #viral #fu #bg #foryoupage #fy #f #вайръл ♬ Horror, cinematic, ambient - Kirill Kharchenko