0

П леймейтката Несрин Исинова предлага еротичен масаж и френска любов на цена от 150 лв., видя “Телеграф”. Срещу скромната сума получавате облекчение на кръста с щастлив край.Силиконовата красавица е пуснала обявата си официално в сайт за запознанства.

В публикацията е описано, че цената на час за любовни ласки с миската е 150 лв. В допълнителната информация е описано, че са възможни и други „екстри“, но те се обсъждат на място. Брюнетката е качила десетина провокативни снимки като доказателство за сексапила си. На всички фотоси плеймейтката умело е закрила лицето си, но я издава голям татуиран дракон на едното й бедро, който няма как да остане незабелязан. 

Силиконовата красавица е родом от Плевен. Звездата на Несрин  изгрява преди 3 години като участничка в конкурса през 2018 г. Амбициозната Несрин е готова на всичко, за да спечели, но победителка в Мис Плеймейт 2018 става Жанета Осипова, първа подгласничка Дениз Хейрула.

Обявата на плеймейтката

 Обявата на плеймейтката

Брюнетката остава разочарована, тъй като дълго преди финала на конкурса е сочена за победителка в него.

Следващия опит да придобие популярност на плевенчанката е в конкурс на Слави „Мис Левски Г“, но за съжаление и той остава неуспешен.

Последната проба на Несрин за звездна кариера е през лятото, когато се записва да участва в конкурса „Мис Силикон“.

Несрин има всички качества, за да стане първа - 600 кубика силикон, напомпани устни, скули и брадичка, но те се оказват недостатъчни и моделката за пореден път си тръгва само със специална награда.