0

П ожарникари извадиха зазидан жив гол мъж от стена на театър в Ню Йорк, съобщава The Independent.

Театрите са известни като свърталища на духове, легенди, странни звуци и мистериозни присъствия. Когато работниците в един от театрите в Ню Йорк чули необясними звуци, оказало се, че зад стените е бил скрит жив гол мъж.

Инцидентът е станал миналия петък. Служителите на Лендмарк тиътър в град Сиракюз, Ню Йорк, чули странните вопли, оказали се в крайна сметка викове за помощ.

От пожарната служба на града разбили с чукове зида и с помощта на камера установили точното му местоположение в така открилата се шахта.

“Пожарникарите успяха да освободят човека, след внимателно изрязване на няколко слоя гипскартон и теракотени плочки”, се казва в съобщението на пожарната служба.

Според директора на театъра Майк Инталиета мъжът, чието име не се споменава, се е скитал из сградата няколко дни по-рано, а след това е изчезнал.

“Не мога да си обясня дали е търсил място, където да се стопли или е искал да си вземе душ”, коментира за Syracuse.com Инлиета.

Според заместник-началника на пожарната служба, мъжът се е крил в продължение на два дни, преди да пропадне зад стената на мъжката тоалетна и да се окаже в капан.