0

Д оста популярни певици се фукат с пищен бюст, но не при всяка той е естествен. Наскоро Яна Тодорович беше обявена за притежателката на най-големите естествени гърди на сръбската музикална сцена.

Сега обаче тя беше засенчена от колежката й Елма Синанович, чиито цици излязоха на преден план в телевизионно шоу по сръбската телевизия Пинк.

Тя гостува в предаването "Amiji Show". За участието си певицата избра сатенен бежов костюм, с огромно деколте и деколте на корема. Вниманието на зрителите беше насочено към натопорчените балкони на изпълнителката. Те коментират, че Елма все пак е успяла да свали Яна от трона. Някои от тях се чудиха дали певицата може да е имала уголемяване на бюста или това е излязло на преден план едва след като отслабна.

“Силиконът никога не може да бъде мерило за красота, но може да подобри живота на някого. Една жена променя това, което не харесва, за да придобие самочувствие, но е много важно да прави всичко навреме”, коментира Синанович, цитирана от Pink.rs.

Музикалната легенда Драгана Миркович също може да се похвали с голям бюст, но този на колежката й Елма видимо е доста по-пищен.

Скрийншот Pink TV

Елма Синанович и Яна Тодорович, снимка: Pink.rs

 Елма Синанович и Яна Тодорович, снимка: Pink.rs