0

“Трансрасов” инфлуенсър разкри, че планира да се подложи на процедура за намаляване на пениса, за да изглежда на “100 процента като кореец”. Мъжът вече е похарчил около 250 000 долара за около 20 операции, като заветната му цел е да прилича на Пак Джимин, певецът от южнокорейската бой банда BTS, съобщи LADbible.

Миналата година Оли, който е родом от Великобритания, сподели, че е небинарен и се идентифицира като кореец. Той се е подложил на множество пластични операции с цел да промени расата си.

"Не искам хората да се обиждат от това, но в Корея пенисът е средно около 9 сантиметра. Хората постоянно казват: “О, ти не можеш да си кореец. Не си 100-процентов кореец”, а аз просто искам да бъда 100-процентов кореец”, споделя Оли.

“Дори бих си намалил пениса, за да бъда като средностатистическия кореец. Толкова далеч съм готов да стигна. Това ще ми струва между 6 000 и 8 000 долара, разясни инфлуенсърът.

И допълни: “Знам, че много хора не ме разбират, но аз се идентифицирам като кореец и сега изглеждам като кореец , чувствам се кореец. Това е просто моята култура. Това е моята родина. Ако не знаехте кой съм, просто щяхте да си помислите, че съм кореец, не мъж или жена, просто човек”.