0

М ързелът е голям проблем във всяка връзка, а най-много негативното му влияние се усеща у дома. Всеки оценява партньор, който би измил чиниите, ако готвите или почиствате, ако сте заети с някаква работа. Но уви, това може да е несподелена мечта за мнозина, тъй като има някои зодии, които са изключително мързеливи като съпрузи. Вижте кои са те. 
 

1. Телец

Мъжете Телец може да се почувстват като сбъдната мечта, тъй като предлагат много лоялност и преданост. Но скоро ще откриете, че задълженията се натрупват и техните любвеобилни думи и обожаващ поглед няма да ви отведат доникъде. Ако дадете на бикоглавия Телец списък със задачите, те вероятно ще кажат, че ще се заемат с него по-късно. 

2. Дева

Човек може да си помисли, че Девите са перфекционисти, които много държат на всеки елемент у дома, както и на работата. Въпреки че това е вярно, идва момент, когато те се чувстват толкова ангажирани  в работата, че въпросите за дома отстъпват на заден план. Тогава техните партньори намират за трудна задача да ги накарат да помагат у дома, тъй като те просто искат да се отпуснат, докато са там.

3. Близнаци

Мъжете Близнаци често се глезят много от майките си. Може би затова не са свикнали да вършат никаква домакинска работа. Да бъдеш женен за тях може да се окаже много сложен момент. Момчетата на тези мами вероятно ще оставят цялата домакинска работа на вас и ще се надява да седне и да се отпусне, докато хрупа снакса, който сте им приготвили.

4. Скорпион

Въпреки че бихте очаквали Скорпионите да искат да помогнат, тъй като те говорят ли говорят и да ги накарате наистина да мият чиниите или да готвят, би било много трудна задача. Дайте им списък с домакински задължения, колкото искате, но е вероятно да ги откриете да дремят, когато погледнете отново към тях.

Много мъже си мислят, че мястото на жената е в кухнята зад печката и с парцал в ръка, а те да се излежават удобно на дивана. Ако това е било традиция преди години, то сега няма подобно разделение в семейството и всеки негов член трябва да има своя принос за домакинството, пише "Актуално".