0

С индикалистката Ваня Григорова очаква окончателните резултати от местния вот в София, тъй като разликата й с издигнатия от ГЕРБ Антон Хекимян е по-малка от 2% и балотажът с все още не е сигурен. Първи по гласове в София е Васил Терзиев, подкрепен от ПП-ДБ-Спаси София. 

“Благодаря на гражданите, които повярваха в нашите идеи и ни подкрепиха. През цялото време усещах подкрепата на хората в срещите, които направихме. Усещах увеличаващата се енергия, направихме първата стъпка, която е най-важна. Проблемите на малкия човек вече са незаобиколим фактор. Ние имаме волята да продължим докрай и ще го направим. 

Ваня Григорова обясни, че при евентуален балотаж ще търси подкрепа от всички партии, коалиции и неправителствени организации, които припознават техните каузи.

"Ние продължаваме срещите с хората по места. Разговорът ни винаги е бил с гражданите. Ние сме формацията, коалицията, която направи най-много срещи на терен", добави Григорова. 

В отговор на въпрос ще бие ли Васил Терзиев на балотажа, Ваня Григорова отговори: "То е срамно да бием мъже, но ако се наложи, ще трябва да ги бием".