1

Д нес гласувах за град - свободен и демократичен, за град, свободен от корпоративни зависимости, за град, в който всеки има свободата да бъде такъв какъвто е и да не се притеснява от това. Това заяви кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, след като упражни правото си на глас в 94-то СУ „Димитър Страшимиров”.

Гласувах за град без омраза, в който не сме загубили човешкия си облик, в който можем да се гледаме очи в очи. Такава беше и цялата ми кампания. А сега смятам, че е време кандидатите да млъкнат, за да могат да говорят избирателите. Ние имахме възможност да даваме интервюта, ние имахме възможност да дебатираме, когато искаме и когато не ни е страх от опонента, заяви още Григорова.

Силно се надявам днес хората да намерят мотив, да отидат до урните. Надявам се да са разбрали, че от тях зависи управлението през следващите 4 години. Един мандат не е малко. В този смисъл смятам, че сега е времето да поемем нещата в свои ръце и да разберем какво наистина е демокрация, каза още кандидат-кметът на София.