0

И нцидент с три автобуса на фенове на ЦСКА е станал на магистрала „Тракия“. Привърженици на Левски са атакували превозните средства и хвърляли предмети по стъклата им. При инцидента няма пострадали, съобщават от МВР, цитирани от Нова телевизия.

По непотвърдена информация единият от тях е със счупени стъкла. Нападението е извършено в района на Ихтиман.

На аутобана е станал и втори сблъсък между фенове на двата тима. Трима привърженици на един от отборите, пътуващи в автомобил, спрели на пътна отбивка. От три други коли изскочили техни противници, отнели им мобилен телефон и ключовете от колата, и потеглили. Предприети са необходимите действия за установяването на извършителите и на двете престъпления, посочват от полицията. 

Преди футболната среща, в района на "Орлов мост", между двама привърженици на двата тима възниква спречкване, което униформените успяват да прекратят бързо. Единият от мъжете е отведен в районното полицейско управление, а другият е откаран за преглед в болнично заведение.

На влизане на Националния стадион запалянковците бяха проверявани на изградените в района контролно-пропускателни пунктове, отбелязват от МВР.