0

О тмъстителна дъщеря беше осъдена на три години затвор за публикуване на голи снимки на бившата любовница на баща си в уебсайт за компаньонки, причинявайки й публично унижение, пише „Дейли мейл“.

24-годишната Елинор Браун е била подпомогната от майка си и сестра си, а също и от бивши полицаи, колеги на баща й. Те качили снимки и видеоклипове на любовницата на татко й Джеф Браун в сайт за проститутки.

Според съпругата изневярата на г-н Браун имала опустошителни последици за семейството й, която довела до разрушаване на брака й през 2022 г. Именно тогава дъщеря й започнала да качва снимки на любовницата в обяви за компаньонки, но пратила част от тях и на законния й съпруг.

Вместо телефон на любовницата, към обявата за платена любов бил оставен номера на мъжа й, който получил немалко съобщения и обаждания още в първия половин час от публикуването на офертата.

Елинор Браун сега е в затвора, а сестра й Софи, на 26 години, е уволнена от полицията на Западен Йоркшир (Англия), където е била пратрулиращ полицай.