0

П алава учителка на 24 години бе арестувана от полицията. Тя е обвинена, че се е любила с 11-годишно дете в класната стая. Даскалицата дори преместила чина на малчугана точно срещу нейното бюро, за да може да го докосва по време на час без другите ученици да видят.

Скандалът е от американския щат Уисконсин.

Майката на ученичка, помислила, че въпросното момче има проблеми с ученето и затова преди няколко месеца е бил преместен пред погледа на класната си. Младата учителка дори карала ученика си да остава след часовете.

Освен докосвания по краката под бюрото петокласникът получавал целувки от 24-годишната Мадисън Бергман, когато другите деца не са в стаята. Правила го е и извън сградата на училището.

Фейсбук

Местната полиция в Уисконсин получава сигнал от бащата на 11-годишният ученик, след като прочита смс-ите, които е получавал от учителката. Пред униформените невръстното момче разкрива в подробности за посегателствата срещу него. 

Даскалицата е арестувана и е обвинен в сексуално посегателство първа степен над дете под 13-годишна възраст.

В чантата й са открити написани на ръка писма. На едно от тях пише, че „тя го обича, иска да го целуне, възбужда я и е обсебена от него“.

Мадисън Бергман е освободена под гаранция от 25 000 долара. Уволнена е дисциплинарно от училището. Тя е щяла да се омъжи това лято, но след скандала годеникът й я е зарязал.