0

С лед месеци търсене ловец на педофили се добра до 60-годишен мъж, признал, че е гледал порнография с бебета.

Хванахме опасен педофил, издирван с червена бюлетина на Интерпол!

Извергът направил самопризнания пред камерата на ловеца на педофили Алекс Росен, разкривайки че е гледал ужасни клипове как мъже държат надолу с главата бебета, докато еякулират върху тях.

След като чул признанията Росен подал сигнал в полицията в Южна Дакота с желанието мъжът да потвърди пред ченгетата за отвратителното си деяние.

Когато полицията обградила дома на заподозряния в педофилия Дейвид Летчър от къщата му се чува изстрел. При последвал взлом полицаите открили мъжа с дупка в главата и голяма локва кръв.

60-годишният Летчър бил транспортиран с хеликоптер до местна болница, където е обявен за мъртъв.

Подобно на ловеца на педофили у нас – Ален Симеонов, екипът на Алекс Росен се свързал с Дейвид Летчър, представяйки му се за момиче в тийнейджърска възраст.

„Този човек ни изпрати първо съобщение през април и във всички съобщения той беше доста сексуален, като ни молеше за голи снимки, мислейки, че сме 12-годишно момиче“, каза Росен.

New York Post съобщава се, че Летчър е малтретирал 9-годишно момиче през 1996 г., факт, неизвестен на Росен по време на разговора му с него, но разследването по случая е отменено от Върховния съд на Южна Дакота.