0

Ж ена тровила своя колежка в продължение на седмици, за да й попречи да излезе в отпуск по майчинство и така да избегне по-голямо работно натоварване.

Държавната служителка се опитала да прекрати бременността на колежката си, като многократно е отравяла водата ѝ, за да избегне зора, причинен от отпуската по майчинство.

СМРАЗЯВАЩО: Откачалка отрови мъжа си, написа бестселър за скръбта (СНИМКА)

odditycentral.com

Жертвата на пъкления план на чиновничката забелязала, че водата, която пие има странен вкус, независимо от източника ѝ. Първоначално тя не подозирала, че някой цели да пометне и била убедена, че причината е водоснабдяването в офиса, но продължила да усеща специфичния вкус дори след като преминала на бутилирана вода. Тогава потърпевшата решила да проведе разследване. Тя използвала таблета си, за да запише кой се приближава до бюрото й. Така тя хванала в крачка една от колежките си. На записа се вижда как изсипва подобно на прах вещество в бутилката ѝ с вода, след което бързо се обръща и си тръгва, без никой да забележи. 

След като била изловена признала деянието и заявила, че го е направила, защото не е могла да се справи сама с допълнителното натоварване, след като бременната излезе в отпуск.

Потърпевщата вече е подала сигнал в полицията в провинция Хубей, Китай и в момента тече разследване. 

*Източник: odditycentral.com