1

И зрод си е направил ужасна гавра с беззащитно коте. Садистът убил, разчекнал и завързал за мрежа на футболна врата окървавеното животно.

Бруталната жестокост е извършена в пловдивското село Дълго поле.

Найден Шандански алармира за нечовешкото отношение към животното и ужасяващата гледка, на която се е натъкнал, съобщава GlasNews.

По думите на Найден гаврата с котката е сторената на малкото игрище в двора на ОУ "Христо Ботев" в Дълго поле.

"Как може да си такъв простак, малоумник, идиот! Всяко живо същество на Земята има душа, има и сърце! Не мога да повярвам, че има такива хора, които нямат капка милост, които им доставя удоволствие да убиеш животно!", написа Найден.

Младото момче е потресено от стореното и отбелязва, че на игрището е имало деца, които са ритали топка, а тяхна мишена е била именно котката, завързана за една от футболните врати.

"Две от децата с цялата си злоба ритат по мъртвото коте", твърди момчето.

От снимки, споделени в социалната мрежа Фейсбук, се вижда, че животното е оставено да виси с главата надолу. Найден отбелязва, че от крачетата на котката се е стичала кръв.

"Злоба, злоба, злоба, мръсна злоба! Надявам се извършителят да види публикацията и да размисли над това, което е направил! Ужас! Отвързах котето, но беше късно", добавя Найден.

Facebook/Найден Шандански

Facebook/Найден Шандански

Facebook/Найден Шандански