0

22-годишна жена уби богатия си любовник, който е 30 годни по-възрастен от нея и използва отрязания му палец, за да открадне пари от банковата му сметка.

Според съда тя е използвала парите, за да плати за пътувания с Uber, марихуана и алкохол. Сега тя е изправена пред обвинение в убийство първа степен, пише Fox News.

Убийцата била заловена, след като полицията открила 53-годишния Фейсил Теклемариам в апартамента му във Вашингтон, окръг Колумбия, с няколко травматични наранявания и липсващ десен палец, се казва в документи от съда. Аутопсията установи, че той е получил множество фрактури по главата и е бил удрян с тъп предмет.

Установено е също, че Теклемариам е бил убит два до пет дни преди полицията да го открие и че палецът му е бил отрязан малко преди или след смъртта му. Полицията разследва най-малко четирима заподозрени, забелязани на записите от камерите за наблюдение, които влизат в апартамента на жертвата и изнасят вещи в дните преди полицията да се намеси.

22-годишната Тифани Тейлър Грей беше арестувана в окръг Принс Джордж, Мериленд със заповед за убийство първа степен. Властите са задържали още една жена и разследват двама мъже за трагедията. Свидетели разкриват пред полицията, че Грей и Теклемариам са се познавали и са имали афера.