0

И звратена майка организирала за своя малък син в дома си детски секспартита. През цялото време тя насърчавала хлапетата да пият до безсъзнание.

49-годишната Шанън О'Конър е изправена пред съда с 63 обвинения в злоупотреба с деца, след като седемнадесет от тях свидетелствали пред т.нар „голямо жури” според американската съдебна система.

Жертвите, на 13-годишна възраст, са били принуждавани да правят секс по време на тайни партита в нейното скъпарско имение за 4,7 милиона долара в Лос Гатос, САЩ

През май 2023 година съдията й предложил седемнадесетгодишна присъда, ако се признае на виновна по делото, което се точи от 2021 година.

О'Конър обаче отрича обвиненията. Отказано й е да бъде пусната под гаранция и й било наредено да остане в ареста в затвора „Елмууд“ в Санта Клара, където се намира от ареста си.

Данните по делото сочат, че О'Конър била много капризна по отношение на момичетата, които са канени на нейните детски сексоргии.

„Тя отхвърляше момичета като гости, като казваше, че не са „достатъчно красиви“ или не са „достатъчно отворени“, се казва в съдебните документи.

Прокурорите твърдят, че тя купувала бира, водка, уиски и друг алкохол и насърчавала тийнейджърите, които били предимно на 14 и 15 години, да пият до безсъзнание.

Заклела ги да пазят събиранията в тайна и на няколко пъти им помагала да се измъкнат от домовете си посред нощ, за да присъстват на извратените партита, става ясно от документите по делото.

Твърди се, че по време на новогодишен купон в дома й с около пет 14-годишни деца, О'Конър е гледала и се смеела, докато пиян тийнейджър е насилвал сексуално младо момиче в леглото. Друга девойка обаче успяла да избяга и се заключила в банята, а едно от децата било толкова пияно, че едва не се удавило във ваната на имението, съобщават властите в докладите си.

Скандалният случай обаче не остава дълго в тайна и започва полицейско разследване.След като научава за него през 2021 г., О'Конър бяга от щата Калифорния в щата Айдахо с двамата си малки сина, където е засечена да извършва допълнителни търсения в Google за заповеди за арест, срокове за давност и правни последици.

О'Конър била арестувана през ноември 2021 г. в окръг Ада, Айдахо, където към момента на ареста й там са се намирали 12 непълнолетни гости.

Твърди се, че съпругът на О'Конър е подал молба за развод в началото на 2023 година година, като изглежда не е знаел за срамните й действия и детските оргии, които е организирала, пише Daily Mail.