0

С пречкване между водачи завършило с наранявания, разследват служители на Второ РУ - Русе. На 10 март около 11:45 часа в полицията в Русе е получен сигнал за мъж, наръган с нож, който се е намирал на бул. "България" в Русе. На място са изпратени екипи на спешна помощ и Второ РУ.

При пристигане на адреса те са установили мъж на 44 г. от Габрово, водач на тежкотоварен автомобил, който бил с порезни рани в областта на едната ръка и единия крак.

В близост до него е имало телескопична палка, която той е предал на униформените. По данни на 44-годишния между него и друг водач на товарен автомобил възникнал конфликт на бензиностанция на бул. "България", след като той го помолил да измести тира си, за да може да зареди гориво, а впоследствие се е стигнало до физическо спречкване помежду им.

Вторият участник - мъж на 62 г. от Стара Загора, полицаите са открили в близост до ТИР паркинг на същия булевард. Той пък разказал, че след възникналия спор, другият водач му е нанесъл удар в областта на главата и ръката с палка, затова той извадил ножа си.

При преглед в болницата на 62-годишния са установени фрактура на кост на едната ръка, както и травма на главата. Случаят е документиран, извършен е оглед на местопроизшествие и е започнато досъдебно производство. Работата по изясняването продължава.