0

В ъоръжен с нож мъж нападна хора по време на анти-ислямски митинг в Германия, преди да бъде застрелян от ченгета на живо в YouTube.

Шокиращият кървав ешкън се разиграл в град Манхайм, където антиислямисткият активист Майкъл Щюрценбергер говорел на събитие на Гражданското движение Pax Europa (BPE) - група, която се застъпва срещу „ислямизацията“ на Европа. 

Хаосът избухна по време на събитието, когато мъж, облечен в тъмно яке с качулка и анцуг, нападна жертва, за която се смята, че е Щюрценбергер, и го повалил на земята, като започнал яростно да замахва с голямо острие към него, предизвиквайки ужасени писъци от зяпачите.

Шокиращи кадри в Youtube показват мъж, въоръжен с голям нож, който се нахвърля върху друг мъж, преди двамата да се строполят на пода.

Буйният нападател нанася няколко удара с нож върху жертвата си, облечена със синьо горнище, в областта на лицето и гърдите.

Полицията пристигнала на мястото почти веднага, но не и преди нападателят да остави двама души да лежат на пода с локва кръв по калдъръма. 

Един полицай се намесва и издърпва убиеца, но не успя да овладее острието, позволявайки на кръвожадния нападател да го забие в ттялото му.

Тъй като убиецът с нож не реагира на никакви заповеди на полицията, униформените откриват огън от метри и го убиват 

Кадри от бруталното нападение може да видите ТУК.