0

М ъж над средната възраст е изловен във Варна, докато задиря млади жени в Морската градина. Чичкото е заснет с мобилен телефон на 2 август, след като досаждал на две ученички, които седели на една от пейките в парка.

Перверзникът се приближил до девойките, извадил си половия орган и започнал да онанира, пише "Черно море".

Клипче

Друг мъж го забелязал и направил клипче, което споделил в една от големите фейсбук групи за Варна. На кадрите се вижда много добре как извратенякът със събути гащи и член в ръка се приближава само на няколко метра от двете нищо неподозиращи момичета в парка. След като е заснет, снимащият се е развикал и мръсникът е духнал през шубраците и е избягал.

Гнусно

Оказало се, че е изплашил и две 18-годишни бежанки от Украйна, едната от които е бесарабска българка. Случаят е от около 16 часа във вторник. Младите жени са убедени, че извратенякът ги е следил, преди да ги издебне, за да лъска. Техни връстнички споделят, че това не е първият подобен инцидент. Момичетата са се отървали само с уплах и са решили да потърсят съдействие от медиите, за да предотвратят евентуална гнусна случка или бъдеща трагедия с някоя друга жена или дете в парка. Според тях полицията в града или бездейства, или е безсилна да спре подобни криминални субекти. След като случаят се раздуха из социалните мрежи, надеждата е компетентните органи да се намесят. А иначе от години се знае, че Морската градина е любимо място за онанисти и всякакви ексхибиционисти във Варна през лятото.