0

Л екар менте уголемява пениси в продължение на 20 години преди да бъде заловен от полицията. 

36-годишен тайландец, който признава, че има завършен едва 9-и клас, е арестуван за извършване на деликатните процедури без медицински лиценз.

Измамникът Китикорн Сонгсри от град Самут Сахон, Централен Тайланд, е бил заключен миналата седмица след операция, извършена в къщата, в която "практикува" последните две десетилетия.

Сонгсри признава, че е рекламирал услугите си в социалните мрежи и е оперирал поне двама или трима пациенти всеки месец, въпреки че не е имал медицинско образование или лиценз. Той казал на полицията, че сам се е научил да поставя имплантите, когато бил на 14 години, и оттогава се занимава с това. За съжаление, за него съобщил на властите недоволен пациент, който претърпял сериозна инфекция след поставяне на силикона.

Полицията, която работи със служители от Департамента за подкрепа на здравните услуги, пратила агент под прикритие, който да се свърже с нелицензирания лекар и да се представи за потенциален клиент. Когато бил поканен в къщата на Сонгсри за процедурата, екип от полицаи нахлул на място и арестувал измамникът. Той признал, че е завършил само Mathayom Suksa 3 (9. клас)

По време на разпита Китикорн Сонгсри разказал пред следователите, че е предоставял услугите през последните 20 години и, че в момента взима между 5000 бата (263 лева) и 20 000 бата (1 053 лева) на процедура. Той е обвинен в ръководене на нелицензирана медицинска клиника и предоставяне на медицински услуги без нужните документи.

Китикорн Сонгсри е изправен и пред съдебен иск от клиент, чийто силиконов имплант е сбъркал, причинявайки сериозна инфекция и еректилна дисфункция, която е продължила дори след лечението. Все пак е учудващо, че този самоук лекар е практикувал такива деликатни процедури в продължение на две десетилетия, без никой да го докладва.

*Източник: odditycentral.com