0

Н апушена на фазомер 31-годишна врачанка се покатери върху тавана на джип и започна да танцува в центъра на Враца. Възмутен граждани я видя и незабавно позвъни на 112, викайки ченгета. Оказа се, че напушенячката носи в раницата си 34 пакетчета с марихуана. Според очевидци жената била в пълен транс. 

Врачанинът забелязал неадекватното й поведение и в 13,12 часа подал сигнал на спешния телефон 112. 

Транс 

Съвестният гражданин заявил, че минути по-рано е видял жена да се държи непристойно в центъра на Враца. Мъжът пояснил, че тя е увредила покрива на лек автомобил "Джип Гранд Чероки", танцувайки върху него. Младата жена събула обувките си и се качила върху джипа със софийска регистрация, който бил паркиран зад бар „Карамел“. Тя усилила музиката в автомобила и се клатела напред-назад. Притеснени хора я попитали дали има някакъв проблем. Тя обаче отвърнала, че всичко е наред и продължила да седи със затворени очи в транс и да медитира. На капака на колата оставила и две двулитрови бутилки – от бира и кока-кола. 

Тест 

Веднага след съобщението на мястото е изпратен екип униформени. При справка станало ясно, че жената е 31-годишна и е жителка на село Паволче. При извършване на огледа в раница, която била оставена върху покрива на джипа, униформените намерили 2 пластмасови кутии, които съдържали 34 пакетчета с прахообразно и кремообразно вещество. При направата на полеви наркотест реагирало на канабис. Жената е задържана за срок до 24 часа за непристойно поведение и притежание на наркотици.  Докато униформените опитвали да я укротят, тя не спирала да крещи, като заявила, че не се страхува от никого, дори от Бойко Борисов. Оказа се, че автомобилът, върху който тя се разположила, е собственост на популярния врачански бизнесмен Веселин Вълчанов, известен в града под Околчица като Веско Културиста. 

Facebook